Saturday 11 February 2012

Fried camembrt

ingredients
.4 dessert apples, cored and quartered
.oil of deep frying
.50g/2 oz fresh white breadcrmbs
. apinch of cayenne
.3 tsb flour
.4* 25g/1oz triangles of camembrt


preparation:

1. add the cayenne pepper to the flour, then roll each camembert portion in flour, then in egg and then in breadcrumbs.
2.heat the oil in deep fryer to 180 c/ 350f or until a bread cube brows in 60 secondfry the portion of camembert for 30 second or until golden brown. drain on kitchen  papr.
3.garnish with apple wedgesand serve ammediately .




 WE SHAL TELL YOU A NEW RECEPIE EVERY WEEK

Zutaten

0,4 Tafeläpfel, entkernt und geviertelt

. Öl zum Frittieren

0,50 g / 2 Unzen frische weiße breadcrmbs

. apinch von Cayenne

0,3 TSB Mehl

0,4 * 25g/1oz Dreiecke camembrt





IN GERMAN

Zubereitung:




1. Fügen Sie Cayennepfeffer zu dem Mehl, dann rollen jeden Teil Camembert in Mehl, dann in Ei und dann in Paniermehl.

2.heat das Öl in Friteuse auf 180 C / 350F oder bis ein Brot Würfel Brauen in 60 secondfry der Anteil der Camembert für 30 Sekunden oder bis sie goldbraun sind. abtropfen auf Küchenpapier PAPR.

3.garnish mit Apfel wedgesand ammediately dienen.

IN ARABIC
المكونات

حلوى التفاح 0.4، محفور وإيواء

. النفط من القلي

0.50 جم / 2 أوقية breadcrmbs أبيض طازج

. apinch من حريف

0.3 TSB دقيق

0.4 * مثلثات 25g/1oz من camembrt







إعداد:




1. إضافة الفلفل حريف للطحين، ولفة ثم كل جزء كاممبير في الطحين، ثم في البيض ثم في فتات الخبز.

2.heat الزيت في المقلاة العميقة إلى 180 ج / 350f أو حتى الحواجب مكعب خبز في 60 secondfry جزء من كاممبير لمدة 30 ثانية أو حتى لونها بنيا ذهبيا. استنزاف على PAPR المطبخ.

3.garnish مع wedgesand التفاح خدمة ammediately.










IN RUSSIAN


  الشال نقول لكم ان RECEPIE جديدة كل أسبوع



ингредиенты

0,4 десерт яблоки, удалить сердцевину и четвертовали

. нефти жарки

0,50 г / 2 унции свежих белых breadcrmbs

. apinch кайенского

0,3 БСЭ муки

0,4 * 25g/1oz треугольники camembrt







подготовка:




1. добавить кайенский перец в муку, затем раскатывают каждый камамбер часть в муке, затем в яйце, а затем в сухарях.

2.heat масла в фритюрнице до 180 ц / 350F или пока хлеб куб брови в 60 secondfry часть камамбер за 30 секунд или до золотисто-коричневого цвета. слить на кухне воздуходувок.

3.garnish с яблоками wedgesand служить ammediately.











IN FRENCH

  Мы ШАЛ рассказать вам NEW RECEPIE КАЖДУЮ НЕДЕЛЮ


ingrédients

.4 Les pommes, épépinées et coupées en quartiers

. huile de friture

.50 G / 2 oz frais breadcrmbs blancs

. apinch de poivre de cayenne

0.3 farine de tsb

.4 * Triangles 25g/1oz de camembrt







préparation:




1. ajouter le poivre de Cayenne à la farine, puis rouler chaque portion de camembert dans la farine, puis dans l'oeuf puis dans la chapelure.

2.heat l'huile dans une friteuse à 180 ° C / 350 ° F ou jusqu'à ce que quelques sourcils cube de pain dans 60 secondfry la portion de camembert pour 30 secondes ou jusqu'à coloration dorée. égoutter sur du PAPR cuisine.

3.garnish à la pomme wedgesand servir ammediately.










  NOUS VOUS DITES SHAL Un RECEPIE nouveau chaque semaine



No comments:

Post a Comment